Rajský guláš na pivě

Potřebné ingredience
Cibule,
Vepřové maso - já dělám z kila (kdo má co rád, já dávám kejtku :-) i když to zrovna maso na guláš není :-) ),
Sladká paprika - tak 3-4 malý lžičky,
Rajský protlak,
Černý pivo 250ml,
Masox 2kostky,
Voda podle potřeby,
Chleba,
Olej.
Postup přípravy
Až se masíčko zatáhne přidáme sladkou papriku, jen promícháme s masem a přidáme 1 rajskej protlak a 250ml černýho piva (zbytek vypijeme :-) ). Promícháme a přidáme masox (píši 2 kostky, ale je to pak dost silný, takže zkuste prvně 1 a pomalu přídávejte podle vlastní chuti), prohřejte, přilijte vodu a duste dokud masíčko nebude úplně měkké, podle potřeby přidávejte vodu, záleží kolik máte rádi omáčky.
Těsně před koncem zahustěte chlebem, buď jej nastrouhejte, já ho nadrobila, ale hlavně na jemno.
Povařte chlebíčkem až se zahustí a můžete jíst. Bohužel jsem nenafotila výsledek na talíři, snad zítra :-)

Msíčko s cibulkou dáme zároveň restovat

Až se maso zatáhne, přidáme sladkou papriku

Přidáme rajskej protlak

Promícháme a přilijeme 250ml černého piva

Dál přidáme masox a vodu

Podusíme

A přidáme rozdrolený chleba (k tomuhle množství jsem nakonec přidávala ještě skoro jednou tolik)

Chleba prohřejeme ať zahustí a hotovóóó :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

































